Toegangscontrole

Met toegangscontrole wordt het proces van wel of niet toegang verlenen tot een faciliteit bedoeld. Dit heeft tot doel de vraag 'heeft persoon X toegang tot faciliteit Y?' te beantwoorden en te bewerkstelligen. De invulling die hieraan gegeven wordt, kan variëren – van een positieve tot een negatieve reactie. Als het moet, kan dit proces volledig geautomatiseerd worden. Daarvoor hebben wij verschillende geavanceerde systemen voor intercoms en bieden wij ook een advies voor een volledig toegangscontrolesysteem. Wat gaat u laten installeren?

 

Neem nu contact met ons op

 

Toegangscontrole van een topmerk en advies toegangscontrolesysteem

Ons advies is om een Comelit toegangscontrolesysteem aan te schaffen. Hiermee kunt u er zowel binnen- als buitenshuis op vertrouwen dat uw huis goed is beschermd. Kies de vrijheid om te gaan waar u wilt en tegelijkertijd alles onder controle te hebben, waar u ook bent. Een sleutel die u de mogelijkheid geeft om alleen bepaalde mensen toegang te geven op de tijdstippen die u wenst – dat kan toegangscontrole voor u betekenen. Daarbij vindt ook volledige registratie plaats van wie, wanneer en waar toegang heeft gehad. Deze toegangscontrole is beschikbaar in verschillende kleuren, die elk een gepersonaliseerde programmering symboliseren, afhankelijk van de wensen van de gebruiker. Wanneer u de sleutel verliest, kunt u deze eenvoudig deactiveren.

Ontvang advies voor een nieuw toegangscontrolesysteem

Heeft u een vraag over de inrichting van uw nieuwe beveiligingsnetwerk of wilt u een slimme deurbel kopen? Wij helpen u bij FiberDatacom graag op weg. Voor een dergelijk telefonisch consult kunt u ons bellen via +31 85 016 18 44. Ook kunt u ons bereiken via ons contactformulier.