Slimme deurbel kopen

Door een slimme deurbel te kopen, weet u altijd wie er voor de deur of toegang staat. Deze deurbel heeft alles wat een intercomsysteem ook heeft, maar dan nóg praktischer. Bij een intercom communiceert uop afstand met wie er voor de deur staat, eventueel via videoverbinding. Een slimme deurbel koppelt u aan een smartphone of tablet. Daarmee krijgt u een bericht op uw apparaat, zodra er iemand aanbelt. Ideaal als u even niet beschikbaar bent. Met de Visto is het ook mogelijk een deurslot aan te sturen.

 

Bekijk onze shop

 

Slimme deurbel kopen met hoogwaardig netwerk

Een slimme deurbel maakt niet alleen beelden van uw bezoeker, maar slaat deze ook op. Dat kan via een intern geheugen, maar ook via een externe opslagcapaciteit, wat wellicht makkelijker is. Een netwerkverbinding is in beide gevallen noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de slimme deurbel werkt.

Slimme sloten exact naar uw specificaties kopen

Een ander belangrijk verschil tussen slimme en traditionele sloten is dat slimme sloten meestal onderdeel zijn van een systeem. Vanuit een totaalvisie op de beveiliging van uw pand of terrein wordt een slim systeem uitgerold, waarbij in de regel meerdere deuren en toegangen op dezelfde wijze zijn te openen. FiberDatacom heeft een systeem waarbij met een hoge veiligheid (SK1 en SK2) de sloten geopend kunnen worden via een smartphone. Dit syteem werkt via een uniek softwareplatform. Bij FiberDatacom kunt u álle benodigde slimme sloten kopen.

Vraag advies over een slimme toegangsoplossing

Het kopen van een slimme deurbel staat meestal niet op zichzelf, maar is onderdeel van een plan rondom de beveiliging van uw pand. Daar kunnen ook beveiligingscamera's op andere plaatsen en specifieke toegangscontrole bij horen. Bij ons koopt u ook hiervoor de benodigde materialen, waarbij we u graag adviseren over de toepassingen hiervan. Wilt u direct een slimme deurbel kopen? Bestelt u deze dan in onze webshop. Ook bij vragen over slimme deurbelsystemen helpen we u graag. Stuur ons uw vraag via onze contactpagina of bel ons op +31 85 016 18 44.