✔ Alles voor uw datanetwerk

✔ Veiligheid staat voorop

✔ Advies op maat

Gefabriceerde bekabeling

Een optimaal werkende kabel voorzien van de juiste connectoren levert u veel voordelen. Denk aan:

  1. minder storingen

  2. een langere levensduur

  3. meer gebruiksgemak

  4. een betere performance

 

Fiberdatacom is gespecialiseerd in het snel leveren van glasvezel- en koper-assemblies, afgemonteerd in een van de door ons geselecteerde productieomgevingen. Snelheid, flexibiliteit, klantgerichtheid en klant specificatie zijn naast een hoge kwaliteit erg belangrijk.

Dit resulteert in een continu hoogwaardige kwaliteitscontrole tijdens het hele productieproces met hoogwaardige meetapparatuur.

De 'interferrometing’ is hier een van. Met deze meting kan in het hart van de gepolijste vezel gekeken worden. De productiefaciliteiten zijn ISO 9001:2008 gecertificeerd.

SFP+ kabels zijn ontworpen voor datacenters, netwerken en high performance applicaties. Bij high performance applicaties moet er veel data overgedragen worden. De kabels hebben een overdracht-snelheid van 10Gb/s per kanaal en zijn dus uitermate geschikt voor deze applicaties.

Prefab glasvezelkabels leveren wij o.a. aan datacenters en installateurs. Snelle levering is naast kwaliteit één van de grote voordelen als u voor Fiberdatacom kiest.