Narrowcasting

Narrowcasting, ook wel Digital Signage genoemd, is een vorm van beeldschermcommunicatie waarbij het publiek op een bepaalde locatie wordt bereikt door middel van een beperkt netwerk van audiovisuele displays (televisieschermen). Denk bijvoorbeeld aan displays in de centrale hal van een woon- of appartementencomplex. Bij FiberDatacom helpen we u graag met narrowcasting op maat.

De vele voordelen van narrowcasting

Met narrowcasting creëert u als het ware een eigen professioneel tv-kanaal! Dit is efficiënt, schaalbaar en het allerbelangrijkst: u bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment. De informatie op het scherm kan een combinatie van diverse bronnen zijn. Weer en verkeer, een vacaturebank en filenieuws gecombineerd met een tv-kanaal of CCTV-beelden. Natuurlijk kan men ook reclames gericht op de doelgroep toevoegen om het systeem terug te verdienen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Graag overleggen wij met u als klant wat uw wensen zijn op het gebied van narrowcasting. Zo kunnen we iedere klant een kostenefficiënte oplossing op maat bieden. Heeft u vragen over narrowcasting of andere systemen of producten, zoals de producten van Comelit of IPTV? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 85 016 18 44. Graag helpen wij u aan een systeem of dienst die geschikt is voor uw situatie.