IPTV

 

✅︎   Uitgebreid netwerk

 

 

✅︎   Persoonlijk advies

 

✅︎   Flexibele oplossingen

 

IPTV betekent een televisie-aanbod over het internetprotocol. Het netwerk wat hiervoor gebruikt wordt is een glasvezel- of een UTP-netwerk. FiberDatacom levert met zijn partner een volwaardig alternatief voor KPN en Ziggo met IPTV. Daarnaast verzorgen wij het volledige datanetwerk en leveren wij zeer snel internet en telefonie tegen scherpe tarieven. Lees verder om meer te weten te komen over IPTV.

 


 

Heeft u advies nodig over IPTV? Contacteer ons nu!

 


 

IPTV voor uw appartementsgebouw

FiberDatacom is gespecialiseerd in appartementsgebouwen. Voor het leveren van IPTV, internet en telefonie hebben wij het concept Managed Solutions ontwikkeld. Dit is onze specialisatie en deze bestaat uit een glasvezelinfrastructuur. Naast deze diensten is onder andere een IP-intercomsysteem aan te sluiten op één en hetzelfde netwerk. Voor IPTV zijn alle zenders te leveren die KPN en Ziggo ook leveren. Wij adviseren u graag op het gebied van IPTV en onze andere diensten.

 

Vraag naar de mogelijkheden

Wanneer u ons inschakelt voor advies of een persoonlijk concept voor IPTV, profiteert u van een kostenefficiënte oplossing. Maatwerk is te allen tijde ons uitgangspunt wanneer we u adviseren over IPTV en onze andere oplossingen, zoals narrowcasting . U kunt uw vragen altijd aan ons richten. Bezoekt u hiervoor onze contactpagina of bel naar +31 85 016 18 44. Graag helpen wij u aan een gepast systeem of een gepaste dienst.