Internetnetwerk

 

✅︎   Uitgebreid netwerk

 

 

✅︎   Persoonlijk advies

 

✅︎   Flexibele oplossingen

 

Wilt u graag een internetnetwerk aan laten leggen in een appartementsgebouw? Bij FiberDatacom zijn we u graag van dienst. Een internetnetwerk is een datanetwerk, waarop wij tot 1GB/s symmetrisch internet leveren. Dit houdt in dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Dit kan een glasvezel- maar ook een UTP-netwerk zijn. In diverse appartementsgebouwen legt FiberDatacom een internetnetwerk aan, wat in de meeste gevallen bestaat uit een glasvezelnetwerk. Naast internet leveren we ook radio, tv en telefonie als een volwaardig alternatief voor KPN en Ziggo.

 


 

Advies nodig over uw internetnetwerk? Contacteer ons nu!

 


 

Wij geven u graag advies over uw internetnetwerk

Wij zijn dé specialist voor een internetnetwerk in appartementsgebouwen. Graag adviseren wij over de verschillende mogelijkheden hiervoor. Zo vertellen we u graag wat voor netwerkinfrastructuur het meest geschikt is voor uw gebouw, zoals glasvezel, UTP of coax. Daarnaast kunnen wij u adviseren over of alle gebouwinstallaties het best op één of meerdere netwerkinfrastructuren kunnen worden aangesloten; een IP-intercomsysteem of toch een tweedraads bus-intercomsysteem? Wij adviseren u graag.

 

Neem contact op met onze specialisten

Wij bieden een unieke en kostenefficiënte oplossing voor de communicatie binnen appartementsgebouwen. Neem bij vragen of omdat u interesse heeft in een hoogwaardig internetnetwerk en het beste wifisysteem gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 85 016 18 44 of door het contactformulier in te vullen.