ICT materiaal

Geen organisatie kan zonder ICT en daarom heeft u soms behoefte aan ICT materiaal. Bij Fiberdatacom vindt u alle denkbare ICT materialen en producten en bestelt u deze eenvoudig online. Wij bieden diverse materialen voor zowel koper- als glasvezelnetwerken: kabel op rol, patchkabels, prefab kabel, switches, SFP’s en Power over Ethernet (PoE) switches etc. Hiermee beschikt u over hoogwaardig materiaal voor uw netwerk en overige ICT materialen. Neem gerust een kijkje in ons aanbod en bestel de materialen die u nodig heeft.

Bekijk onze shop

 

ICT materiaal voor al uw netwerken

Uw datanetwerk is vermoedelijk het belangrijkste deel ICT in uw organisatie. Dit bepaalt hoe snel het internet en andere dataverbindingen in uw pand zijn. Bij Fiberdatacom vindt u álles ten behoeve van snelle netwerken en ondersteunende hardware. Ook adviseren wij over de aanleg en inrichting van uw netwerk. Daarbij nemen we het beoogde gebruiksdoel altijd als uitgangspunt. Dat waar u concreet behoefte aan heeft op het vlak van ICT en data, is de basis van ons advies.

Vragen over ICT materiaal?

Bij ICT komen altijd de nodige vragen om de hoek kijken. Veel van onze klanten hebben een goed beeld van wat zij precies willen, maar minder bij de hardware en de infrastructuur die daarvoor nodig is. Dat is iets waar we u graag mee op weg helpen. Dat doen we door zorgvuldig uw wensen te inventariseren en daar het juiste materiaal en andere ICT-benodigdheden bij te zoeken. Waar nodig verbinden we u ook aan deskundige partijen voor de fysieke aanleg. Heeft u behoefte aan nieuw ICT materiaal, maar weet u niet precies wat u nodig heeft? Wij helpen u graag op weg en beantwoorden uw vragen. Hiervoor kunt u ons bellen op 06-51782636 of onze contactpagina bezoeken.