Glasvezel concepten

 

✅︎   Uitgebreid netwerk

 

 

✅︎   Persoonlijk advies

 

✅︎   Flexibele oplossingen

 

FiberDatacom levert glasvezel concepten en glasvezeladvies voor zakelijke klanten en is specialist in glasvezelnetwerken in appartementsgebouwen. Ontdek de glasvezeltotaaloplossing, Managed Solutions, waarbij de glasvezelinfrastructuur tot in de woning gebracht wordt. Een infrastructuur van glasvezel heeft unieke eigenschappen en heeft meerwaarde voor uw gebouw, wij voorzien u dan ook graag van concepten voor hardware en van glasvezeladvies. Een glasvezelinfrastructuur is toekomstvast én kostenbesparend. Kies voor één infrastructuur voor radio/tv en internetdiensten én gebouwgebonden diensten, zoals IP-intercom. Over één enkele vezel gaan al uw bestaande en eventuele nieuwe oplossingen. Daarbij zijn er verschillende beheerconstructies mogelijk voor het datanetwerk. Met al die mogelijkheden heeft u wellicht een goed advies nodig. Daarin voorzien wij graag.

 


 

Heeft u advies nodig over glasvezel? Contacteer ons nu!

 


 

Glasvezel concepten voor multi-inzetbare panden

Als pandeigenaar houdt u graag de mogelijkheid open om uw pand voor meervoudige gebruiksdoeleinden in te zetten. Een optimale glasvezelinfrastructuur of andere data-infrastructuur draagt daaraan bij. Door de enorme capaciteit van glasvezel kunt u het netwerk zowel zakelijk als particulier gebruiken. Mocht de toepassing van het gebouw veranderen van een zakelijke toepassing naar wonen of andersom, is een glasvezelnetwerk een unieke en flexibele oplossing. 

Één van onze glasvezel concepten: “de Managed Solution”

Met de juiste technische infrastructuur kan uw pand nog vele jaren worden ingezet voor diverse gebruiksdoeleinden. Met Managed Fiber Solutions wordt u compleet ontzorgd door middel van een volledig op afstand beheerde glasvezelinfrastructuur, waar naast radio/tv, internet en telefoniedienst, ook de IP-intercom en andere gebouwgeboden installaties op één en hetzelfde netwerk aangesloten worden. Unieke eigenschappen van MFS zijn onder andere: kostenbesparing, milieuvriendelijkheid, geen afstandbeperking vanwege glasvezel, eenvoudig beheer, minder installatievolume waardoor minder grootvoorzieningen nodig zijn, et cetera. De diensten zijn een volwaardig alternatief voor KPN en Ziggo.

glasvezel concept

Een infrastructuur met de juiste glasvezel- en glasvezelpatchkabels

Bij de aanleg van glasvezel zijn materialen met een goede prijs en kwaliteit van het grootste belang. Daarom kiest u voor de beste netwerkkabels en assemblees voor uw glasvezelverbindingen. Door de juiste kabels van de juiste kwaliteit te gebruiken, wordt uw netwerk niet alleen meer betrouwbaar, maar is de kwaliteit van de dataverbinding ook stabieler. De kans dat u op enig moment de glasvezelpatchkabel moet vervangen, wordt er kleiner door.

 

Bij een goed glasvezelnetwerk dient u de juiste glasvezelswitch te kopen

Als u kiest voor glasvezel, dan kiest u voor snelheid over grote afstand in het complete netwerk of de verbinding van uw pand. Hierbij is het ook van belang dat u de juiste glasvezelswitch gaat kopen. Hier zijn natuurlijk diverse mogelijkheden in. Laat u daarom door ons adviseren. Zonder verlies van snelheid distribueert u uw netwerk overal in een pand en maakt u het zo groot als nodig is.

Een glasvezelkabel kopen voor uw dataverbindingen

Wilt u over het snelst mogelijke netwerk beschikken? Dan is glasvezel een goede optie. Als u een glasvezelkabel wilt kopen, is het belangrijk om te weten in welke omgeving en voor welke toepassing deze kabel gebruikt wordt. Indoor, outdoor óf beide en een loose tube- of tight-buffered kabel? Laat u adviseren. U kunt een reguliere glasvezelkabel kopen, maar u kunt ook een volledig geassembleerde glasvezelkabel kopen. Dus met afgemonteerde glasvezelconnectoren en zo afgeschermd, zodat u deze meteen kunt trekken en direct kunt aansluiten.

Ontvang advies over glasvezelmaterialen en -netwerken

Advies over glasvezelnetwerken en het leveren van hoogwaardige glasvezelmaterialen tegen scherpe prijzen zijn twee van de specialismes van FiberDatacom. Daarnaast behoort ook het leveren van een gelijkwaardig alternatief voor Ziggo en KPN tegen een scherpe prijstot één van onze specialismes. Maatwerk is daarbij ons uitgangspunt. We bieden daarom oplossingen op basis van glasvezel, maar ook op basis van koper. Zoekt u gericht naar advies over de installatie van glasvezel of een andersoortig datanetwerk? Of wilt u gewoon weten wat de beste oplossing is voor uw data- en verbindingsbehoeften? U kunt uw vragen altijd aan ons richten. Bezoekt u hiervoor onze contactpagina of bel naar +31 85 016 18 44. Graag helpen wij u aan een gepast systeem.