Glasvezel concepten

Glasvezel biedt een aantrekkelijke technische infrastructuur aan uw pand, waarvoor wij u graag voorzien van concepten voor hardware- en glasvezeladvies. Een glasvezel infrastructuur is toekomst vast én kostenbesparend. Kies voor één infrastructuur voor al uw dataverbindingen, radio/TV en internetdiensten én gebouwgebonden diensten, zoals intercom en toegangscontrole. Over deze enkele vezels gaan al uw bestaande en nieuwe oplossingen. Daarbij zijn er verschillende beheerconstructies mogelijk voor het datanetwerk. En met al die mogelijkheden heeft u wellicht een goed advies nodig. Daarin voorzien wij graag.

 

Neem nu contact met ons op

 

Glasvezel advies voor multi-inzetbare panden

Als pandeigenaar houdt u graag de mogelijkheid open om uw pand voor meervoudige gebruiksdoeleinden in te zetten. Een optimale glasvezelinfrastructuur of andere data-infrastructuur draagt daaraan bij. Daarmee kan een pand van vrijwel ieder netwerk worden voorzien en kan er maatwerk worden geleverd in de dataverbindingen van individuele ruimtes binnen het pand. Het beheer van die data-infrastructuur kunt u gerust overlaten aan een derde partij, zodat de praktische zaken rondom het glasvezelnetwerk worden afgehandeld door een deskundige partij, gespecialiseerd in beheer.

Een van onze glasvezel concepten: “ de Managed Fiber Solution”

Met de juiste technische infrastructuur kan uw pand nog vele jaren worden ingezet voor diverse gebruiksdoeleinden. Wanneer een snelle, meervoudig te gebruiken dataverbinding tot in elke ruimte doordringt, maakt dat uw pand geschikt voor talloze functies. Met Managed Fiber Solutions wordt u compleet ontzorgd door middel van een glasvezelinfrastructuur in uw pand, waarvan u het technisch beheer vervolgens uitbesteedt aan een gespecialiseerde partij. Internet, TV, intercom, beveiliging en zorgapplicaties kunnen allemaal over één en hetzelfde glasvezel netwerk. Unieke eigenschappen van MFS zijn onder andere: kostenbesparing, milieuvriendelijkheid, geen afstand beperking vanwege glasvezel, eenvoudig beheer etc.

glasvezel concept

Glasvezel patchkabels voor een goede infrastructuur

Juist waar u glasvezel aanlegt, zijn snelheid en kwaliteit van het grootste belang. Daarom kiest u voor de beste netwerkkabels voor uw glasvezelnetwerk. Hiermee legt u een stof- en vuilvrije glasvezelinfrastructuur aan die de beloofde snelheid meer dan waarmaakt. Door de juiste kabels van de juiste kwaliteit te gebruiken, wordt uw netwerk niet alleen meer betrouwbaar, maar blijft de kwaliteit van de dataverbinding ook langer goed. De kans dat u op enig moment patchkabels moet vervangen, wordt er kleiner door.

Snelle data door glasvezel switch te kopen

Als u kiest voor glasvezel, dan kiest u voor snelheid in het complete netwerk van uw pand. Met andere woorden: de effectieve uitrol van het netwerk is minstens zo belangrijk als de potentiële snelheid die met het netwerk wordt behaald. Met de juiste glasvezel switch is dat vanzelfsprekend. Zonder verlies van snelheid distribueert u uw netwerk overal in een pand en maakt u het zo groot als nodig is.

Glasvezelkabel kopen voor uw bedrijf

Wilt u over het snelst mogelijke netwerk beschikken? Dan kunt u het beste voor glasvezel kiezen. Maar zelfs bij die keuze zijn er tal van zaken van invloed op de snelheid en efficiëntie van uw uiteindelijke netwerk. Hardware speelt daarin een grote rol. Door de juiste glasvezelkabel te kopen en deze te koppelen aan bijpassende en hoogwaardige hardware voor glasvezelnetwerken, ontstaat een netwerk dat de prestaties levert die u zich vooraf had voorgesteld.

Een advies bij alle materialen voor uw glasvezel netwerk

Een belangrijk onderdeel van uw glasvezelnetwerk is de fysieke infrastructuur: de glasvezelkabels die feitelijk uw netwerk vormen. Het leveren van dergelijke hoogwaardige materialen is, naast het leveren van glasvezel advies, het specialisme van Fiberdatacom. We leveren een hoogwaardige glasvezel infrastructuur die lang meegaat en u alle gebruiksgemak biedt die u maar wenst. Maatwerk is daarbij ons uitgangspunt. We bieden daarom oplossingen op basis van glasvezel, maar ook op basis van koper. Zoekt u gericht naar advies voor de installatie van glasvezel of een andersoortig datanetwerk? Of wilt u gewoon weten wat de beste oplossing is voor uw data- en verbindingsbehoeften? U kunt uw vragen altijd aan ons richten. Bezoekt u hiervoor onze contactpagina of bel naar 06-51782636. Graag helpen wij u aan een gepast systeem.