Deurintercom kopen

Door een deurintercom te kopen, weet u ook op afstand wie er voor de deur of de toegangspoort van uw pand staat. Dat biedt gemak, maar ook een stukje veiligheid. Moderne intercomsystemen bieden de mogelijkheid tot videoverbinding, zodat u gasten ook daadwerkelijk kunt zien. Bij FiberDatacom kunt u van diverse aansprekende topmerken een deur intercom kopen, net als andere beveiligingssystemen die bijdragen aan de veiligheid van uw pand en het weren van ongenodigde gasten. Wij geven u graag persoonlijk advies over het aanschaffen van de juiste intercomsystemen.

 

Neem nu contact met ons op

 

Het gemak van een deurintercom kopen

Bij veel bedrijfsterreinen en appartementsgebouwen is er sprake van de nodige afstand tussen de receptie en de deur of toegang tot het pand. Daarvoor is een intercom de meest voor de hand liggende en praktische oplossing. Met de technologie van tegenwoordig is een intercom veel meer dan een systeem waarmee u van achter het scherm in uw eigen pand ziet wie er voor de deur staat. Ook op afstand kunt u inloggen op uw systeem, waarna u kunt communiceren met bezoekers en hen desgewenst binnen kunt laten.

Intercom kopen van toonaangevende merken

Binnen de markt voor intercomsystemen geven wij vaak het advies om de voornaamste merken te kopen, met hun grote diversiteit en flexibiliteit qua aanbod. FiberDatacom is officieel distributeur van enkele van deze merken. Dat betekent dat wij niet enkel producten van deze topmerken verkopen, maar ook alle toebehoren en infrastructuur om ze onder optimale omstandigheden te laten presteren. Door de materialen van ons advies aan te schaffen krijgt u een intercomsysteem dat al uw verwachtingen overtreft.

Beleef veel plezier van uw nieuwe intercom

Bij FiberDatacom heeft u de keuze uit diverse, kwalitatief hoogwaardige intercomsystemen. Wij leveren zowel CCTV installaties als slimme deurbellen. Ook voor alle toebehoren en overige materialen kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten over de diverse intercomsystemen of graag advies ontvangen over de benodigde apparatuur, bijvoorbeeld van Comelit? Of heeft u een andere vraag over bijvoorbeeld het kopen van een deur intercom? FiberDatacom beantwoordt graag al uw vragen. Contacteer ons via de contactpagina, of bel ons op +31 85 016 18 44.