CCTV Installatie

Een CCTV installatie is bedoeld om een pand of terrein te bewaken. Het systeem bestaat uit camera's die op een gesloten netwerk zijn aangesloten. De beelden van de bewakingscamera's zijn alleen toegankelijk via apparaten die we aansluiten op het netwerk. Dit houdt in dat alleen u de camerabeelden kunt bekijken, wanneer u toegang heeft op het gesloten netwerk. Andere systemen of personen kunnen de beelden niet zien. De videobeelden zijn real-time te bekijken via monitoren. U kunt de beelden ook opslaan, zodat u ze achteraf kunt terugkijken. Dit kan op de locatie zelf, maar kan ook vanaf een andere locatie door via een pc of mobiel in te loggen op het systeem.

 

Neem nu contact met ons op

 

Ons advies voor een CCTV installatie

Voor het kiezen van de juiste materialen voor uw CCTV installatie is kennis nodig. Bij FiberDatacom geven wij u daarom graag advies over uw CCTV installatie. Wij adviseren u en voorzien u van de nodige kennis zodat u een CCTV installatie kiest die het best past bij uw pand en/of terrein. Naast het geven van advies en kennis kunt u ons ook inschakelen om voor u de complete CCTV installatie te verzorgen, hierbij houden wij rekening met uw budget en alle wensen die u heeft met betrekking tot de CCTV installatie.

Ontvang deskundig advies van onze specialisten

Voor vragen over ons advies, onze kennis of het compleet verzorgen van uw CCTV installatie, neemt u contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar +31 85 016 18 44. Het is ook mogelijk om via onze contactpagina een terugbelverzoek aan te vragen. Voor meer informatie over onze andere systemen, zoals intercomsystemen en toegangscontroletechniek kunt u terecht op onze website onder oplossingen.