CCTV Installatie

Een CCTV installatie is bedoeld om een pand of terrein te bewaken. Het systeem bestaat uit camera's die op een gesloten netwerk zijn aangesloten. De beelden van de bewakingscamera's zijn alleen toegankelijk via apparaten die we aansluiten op het netwerk. Dit houdt in dat alleen u de camerabeelden kunt bekijken, wanneer u toegang heeft op het gesloten netwerk. Andere systemen of personen kunnen de beelden niet zien. De videobeelden zijn real-time te bekijken via monitoren. U kunt de beelden ook opslaan, zodat u ze achteraf kunt terugkijken. Dit kan op de locatie zelf, maar kan ook vanaf een andere locatie door via en pc of mobiel in te loggen op het systeem.

 

Neem nu contact met ons op

 

Ons advies voor een VDG Sense CCTV installatie

VDG Sense is videobeheersoftware. Het installeren van dergelijke software maakt deel uit van ons advies bij het opstellen van een CCTV installatie. Met VDG Sense heeft u controle over alle live beelden en opgeslagen videogegevens met een gebruikersvriendelijke interface. Het is schaalbaar van slechts enkele tot wel honderden camera's en andere aangesloten apparaten. Integratie met andere beveiligingsomgevingen en beveiligingsapparaten wordt eenvoudig gemaakt via een open platform. VDG Sense bevat krachtige macro's die actief informatie kunnen verschaffen aan de beheerder of beveiligingsagent ter plaatse. Ze kunnen zelfs proactief een alarm afgeven, bijvoorbeeld wanneer een persoon een visuele perimeter passeert of wanneer rondhangen is gedetecteerd.

Wilt u advies over het juiste CCTV systeem voor uw pand?

Wij kunnen u een gepast advies geven voor het toepassen van een CCTV installatie. Wilt u graag beelden met hoge resolutie, dan bieden wij u geavanceerde opnameapparatuur met HD-video mogelijkheden aan. Zo mist u geen enkel detail, ongeacht de lichtomstandigheden. Naast audiovisuele beveiliging bieden we bij Fiberdatacom ook intercomsystemen en toegangscontroletechniek aan. Heeft u nog vragen over onze diensten of producten? Laat het ons dan weten. Bel ons op 06-51782636 of bezoek onze contactpagina.