Beste wifisysteem

 

✅︎   Uitgebreid netwerk

 

 

✅︎   Persoonlijk advies

 

✅︎   Flexibele oplossingen

 

Bent u op zoek naar het beste wifisysteem? Het beste wifisysteem is afhankelijk van de wensen van de klant en de situatie op de locatie. De gebruikers/ bewoners willen betrouwbare en snelle wifi tegen een goede prijs. Dit is natuurlijk van meerdere factoren afhankelijk. Onder andere de keuze van de apparatuur, zoals de accesspoints. Moet dit professionele apparatuur zijn voor de wat grotere en kritische netwerken, waar snelheid, roaming en voip erg belangrijk zijn? Of mag dit een wat eenvoudiger accesspoint zijn voor één consument?

 


 

Heb je een wifisysteem nodig? Contacteer ons nu!

 


 

Het beste wifisysteem voor uw gebouw

FiberDatacom is gespecialiseerd in wifi in onder andere appartementsgebouwen, zoals studentenwoningen. Hierbij zijn er veel woningen bij elkaar. Dit betekent dat als iedereen zijn eigen wifi accesspoint zou plaatsen, deze elkaar zeker zullen gaan storen. Wij hebben hier een unieke oplossing voor, waarbij er in het gehele pand 1 SSID zal zijn (PPSK) en iedere bewoner met een wachtwoord kan inloggen op zijn eigen private netwerk. De wifi in verschillende woningen zal hierdoor elkaar niet meer kunnen storen. Zo kunnen we in deze situatie spreken van het beste wifisysteem voor het gebouw. Schakel ons in voor de beste oplossingen!

 

Laat u adviseren over uw netwerk

FiberDatacom adviseert u graag over wat u het best kunt kiezen op het gebied van wifi, maar kan het netwerk ook verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar+31 85 016 18 44 of door het contactformulier in te vullen.