Advies over wifisystemen

 

✅︎   Uitgebreid netwerk

 

 

✅︎   Persoonlijk advies

 

✅︎   Flexibele oplossingen

 

Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van advies over wifi systemen. Hierbij letten wij op de gecertificeerde standaard waarmee de meeste apparatuur tegenwoordig communiceert. Zo kunt u dus een draadloze router van het ene merk hebben en een ontvanger van het andere merk, zonder dat dit problemen geeft. Wifi producten zenden uit in de 2,4 GHz- en/of 5 GHz-band. Deze frequentiebanden zijn licentievrij te gebruiken, wel zijn hier voorwaarden aan verbonden. Het maximale zendvermogen in de 2,4 GHz band is 100mW en in de 5 GHz band is dit 1000mW (1 Watt).

 


 

Heeft u advies nodig bij het installeren van een wifi systeem? Contacteer ons nu!

 


 

Het gemak van een deurintercom kopen

Bij veel bedrijfsterreinen en appartementsgebouwen is er sprake van de nodige afstand tussen de receptie en de deur of toegang tot het pand. Daarvoor is een intercom de meest voor de hand liggende en praktische oplossing. Met de technologie van tegenwoordig is een intercom veel meer dan een systeem waarmee u van achter het scherm in uw eigen pand ziet wie er voor de deur staat. Ook op afstand kunt u inloggen op uw systeem, waarna u kunt communiceren met bezoekers en hen desgewenst binnen kunt laten.

 

Het juiste advies voor uw wifi systemen

Wifi wordt gebruikt voor een draadloos netwerk, ook wel WLAN genoemd. Vaak heeft men het over draadloos internet, maar tegenwoordig doen we veel meer met wifi. Een voorbeeld; thuis heeft u internet, deze verbinding komt tot stand via een modem. Op dit modem zit een draadloze router aangesloten, deze router is dus een wifi router. Via deze draadloze router zet u dus uw hele wifinetwerk thuis op. Zo kunt u uw mediaplayer draadloos aansluiten op uw netwerk om zo draadloos films vanaf uw pc te streamen op uw tv. Zo print u vanaf al uw pc’s draadloos via uw wifi printer en zo kunt u met uw laptop draadloos internetten in de tuin. De NAS zit met een netwerkkabel op de router aangesloten en deze kunt u ook weer draadloos benaderen vanaf al uw pc’s. Zoals u hierboven leest, kunt u veel meer met wifi dan alleen draadloos internetten. U zet er uw eigen thuisnetwerk mee op en stelt al uw apparatuur met elkaar in verbinding om zo eenvoudig bestanden te delen.

Laat ons weten wat wij voor u mogen betekenen

Voor een persoonlijk en gericht advies over uw wifi systemen kunt u bij FiberDatacom terecht. Wij begeleiden u bij de aankoop van glasvezel tot andersoortige kabels; wat u ook nodig heeft. Wilt u graag uw vragen beantwoord hebben? Of wilt u advies over het beste wifisysteem voor u? Belt u ons dan via +31 85 016 18 44 of neem contact met ons op via het contactformulier.