Advies toegangscontrolesysteem

Met toegangscontrole wordt het proces van wel of niet toegang verlenen tot een faciliteit bedoeld. Dit heeft tot doel de vraag 'heeft persoon X toegang tot faciliteit Y?' te beantwoorden en te bewerkstelligen. De invulling die hieraan gegeven wordt, kan variëren – van een positieve tot een negatieve reactie. Als het moet, kan dit proces volledig geautomatiseerd worden. Daarvoor hebben wij verschillende geavanceerde systemen voor intercoms, bieden wij ook een advies voor een volledig toegangscontrolesysteem. Wat gaat u laten installeren?

 

Neem nu contact met ons op

 

Toegangscontrole van een topmerk

Ons advies is om een Comelit toegangscontrolesysteem aan te schaffen. Hiermee kunt u er zowel binnen- als buitenshuis op vertrouwen dat uw huis goed is beschermd. Kies de vrijheid om te gaan waar u wilt en tegelijkertijd alles onder controle te hebben, waar u ook bent. Een sleutel die u de mogelijkheid geeft om alleen bepaalde mensen toegang te geven op de tijdstippen die u wenst – dat kan een toegangscontrole voor u betekenen. Daarbij vindt ook volledige registratie plaats van wie, wanneer en waar toegang heeft gehad. Deze toegangscontrole is beschikbaar in verschillende kleuren, die elk een gepersonaliseerde programmering symboliseren, afhankelijk van de wensen van de gebruiker. Wanneer u de sleutel verliest, kunt u deze eenvoudig deactiveren.

Digitale sleutels van XS Anyware

Zoals de naam al impliceert, biedt XS Anyware overal waar u wilt toegang tot uw huis. Met deze revolutionaire vorm van toegangscontrole beschikt u over een digitale sleutel die u zelf beheert, vermeerdert en toewijst aan specifieke deuren of toegangen. Met één druk op een knop verstrekt u een sleutel voor specifieke toegangen en trekt u deze sleutel weer in. Het is mogelijk iemand toegang te verlenen door middel van het sturen van een bericht naar een mobiele telefoon. Met die telefoon kan vervolgens een bepaalde periode de desbetreffende deur geopend worden.  XS Anyware kan bovendien worden gebruikt in combinatie met andere toegangssystemen, zoals afstandsbedieningen, druppels en vingerafdrukken.

Een advies nodig voor een nieuw toegangscontrolesysteem?

Heeft u een vraag over de inrichting van uw nieuwe beveiligingsnetwerk of twijfelt u nog voor welk merk u gaat kiezen? Wij helpen u graag op weg. Voor een dergelijk telefonisch consult kunt u ons bellen via 06-51782636. Ook kunt u ons contacteren via ons contactformulier.